Hingst    Født: 2015

Far: Muscle Hill   Mor: Girandola Aas  Morfar: Diamond Way

Eier:    Oppdretter: Ivar Larsen, Bønes

Oppdatering 16.03.17: Prince er tilbake i full trening igjen etter smellen i kneet. Han trener 9-10 km i mengde, i tillegg til walker og løstreningsløypa. Han utvikler seg godt.

 Oppdatering 01.03.17:
Prince har fått seg en smell i høyre framkne og har noen dagers sykehvile på boks. Han har høy smerteterskel og tåler mye kontra mange andre hester.

Oppdatering 08.02.17: Prince trener på bra og utvikler seg fint. Han er en harding ute med de andre og får seg noen sårskader. En herlig type med masse selvtillit. Mankehøyden er nå 150 cm.

Prince Muscle L.L.

 Oppdatering 07.01.17:
Prince trener på bra og gjør det han skal på en bra måte. Han er ikke så stor, men i sitt hode er han nok den største på bruket her. Han er snill, men en tøffing. En artig type.

Oppdatering 28.11.16:
Prince trener på meget bra og gjør det han skal på en meget bra måte. En herlig type med stor selvtillit.

Oppdatering 31.10.16: Prince var innkjørt før han kom til oss og således uproblematisk å ha vogn på. Han går fint. Det er en tøffing i flokken og han sa klart ifra den første dagen at han er sjef i flokken på 6 hingster, at han er den minste brydde han seg lite om. I kroppen er han sterk, og det er han nok mentalt også.