Hoppe. Født 2012

e) S.J.'s Photo (US) u) Celestial Endurance ue) Wall Street Banker (US)

Eier og oppdretter: Celestine Clauson & Olav Thorstensen

Oppdatering 10.09.14:

Princess gikk igår sitt siste mønstringsløp på tiden 29,9 og hun vant sitt løp greit. Nå blir det 14 dager med litt ro og fred, før hun begynner forberedelsene for vintertrening. 

Oppdatering 5 september 2014:

Princess gikk sitt først mønstringsløp på Bjerke 20.08 på km. 31.3 og oppførte seg bra. Hun har trent fint i etterkant av det og skal gå sitt andre på  Momarken den 09.09. Etter det får hun en liten velfortjent ferie.

Oppdatering 14 juli 2014:

Princess trener bra og har vært på Momarken to ganger. Som fortest har hun travet 1.32. Hun skal gå nytt banejobb denne uken og er nok snart klar for mønstringsløp. 

 

Oppdatering 23.04.14:

Princess trener veldig fint om dagen. Hun har nådd 10 kilometer i treningsmengde og har begynt med intervaller, på rettstrekka og i løypa. Hun utvikler seg fint og oppfører seg veldig bra. Ei trivelig hoppe.

 Oppdatering 17.03.14:

Princess trener bra, 9 km i treningsmengde. Hun er ei ukomplisert og trivelig dame som utvikler seg fint.

Oppdatering 11.02.14:


Princess trener på bra og tar til seg treningen på en fin måte. Hun har et lett, fint trav og er fornuftig og grei. Hun er mindre og mer lettbygd enn søsknene sine. Treningsmengden er 8km og det gjør hun på en bra måte.

Oppdatering 29.01.14:

 

Princess trener på bra og gjør det hun skal på en fin måte. Hun er ei trivelig og positiv hoppe med et meget bra treningsinnstilling. Treningsmengden er 7 km.

 

 

 Oppdatering 31.12.13:

Princess trener på veldig fint og virker til å være et talent. Hun er ei veldig trivelig og snill hoppe. Treningsmengden er 5 km og hun går også i walkeren og løstreningsløypa.

Oppdatering 18.11.13:

 Princess er ei edel hoppe som ikke er så stor som sin søster. Hun er dog lenger fremme enn sine slektninger som vi har hatt her tidligere. Dette er ei dame som kan trave. Hun er snill og grei i vogna, men litt beskjeden ellers. Det regner vi med at bedrer seg når hun bare blir bedre kjent med oss.