Hoppe. Født 2013.

Far: Bork Odin  Mor: Rigel Snerta  Morfar: Metsgar

Eier: Stall Midt Bu, Haukeland. Oppdretter: Øyvind Moberg, Os.

Oppdatering 01.09.15: Rigel Anne gjorde unna sitt første mønstringsløp 28 august hvor hun travet 2.03 på en fin måte. Sven Olav pushet henne ikke, men bare konsentrerte seg om å kjøre i fin rytme og innefor kravet. Hun gikk 1.59 siste 1000 og var veldig flink. Nå blir det nytt mønstringsløp 8 september.

Oppdatering 16.06.15:

Vi skynder oss sakte med Rigel Anne, men hun går litt fremover for hver uke. Hun har ikke rytme og teknikk til å tackle trave sitt i høyere fart, men hun er full av treningsvilje og har kviknet voldsomt til ute i hagen og med venninnene sine. Når de løstrenes i løypa er hun overlegen, så hun har mye innsatsvilje.

Oppdatering 17.03.15:

Rigel Anne trener på fint og har løftet seg noe treningsmessig. Mengden er en mil med innlagte fartsøkninger. Hun har så smått begynt å trene i bakken og må da lære seg å bruke kroppen på en litt annen måte. Idag har hun hatt tannlegen på besøk og fikk filt litt på skarpe tannspisser.

Oppdatering 10.02.15:

Rigel Anne er vel ikke av de vakreste hester, men hun er snill og god og er veldig positivt innstillt til å trene. Hun fungerer bedre og bedre teknikkmessig og tar til seg treningen på en positiv måte.

Rigel Anne

Oppdatering 10.01.15: Rigel Anne er en hest med en litt merkelig kroppsbygning. Det er lange bein på en kort kropp. Nå er hun også i vekst. Hun kommer seg dog litt gradvis.  Treningsmengden er 7 km.

Rigel Anne

 Oppdatering 14.12.14:

Rigel Anne trener bedre og utvikler seg ålreit. Hun er blitt veldig grei og gjør det hun skal. Hun har treningsvilje, mengden er 6 km. I tiillegg trener hun i løstreningsløypa med de andre hoppene, der viser hun flott fart.

Oppdatering 28.10.14: 

Rigel Anne trener på ok. Hun oppfører seg fint, men sliter litt med teknikken foreløbig. Treningsmengden er 4 km. 

Oppdatering 01.10.14:

Rigel Anne er i vogn og det fungerer greit. Hun oppfører seg ok, selv om hun har testet rumpeholdet litt under tommekjøring. Hun har fått seg tre venninner som hun går godt overens med. Hun har slitt litt med diare og har muligens reagert på forskiftet.