Hoppe. Født 2013.

Far: Thai Tanic  Mor: M.Baby  Morfar: Fleur De Lis

Eier og oppdretter: Thomas Tvedt, Skien

Oppdatering 28.04.15:

Royal Baby trener bra, vekselvis i bakken og intervaller på rettstrekka. Når hun trener i bakken har hun først 5 km oppvarming i jogg, deretter to runder i bakken, som er en løype på 1800 meter med bra stigning. Etterpå får hun 5 km til med to korte fartsøkninger på langsiden av banen. Deretter er det nedjogging. Når hun trener intervaller på rettsrekka får hun 5 km oppvarming deretter 4-5 intervaller a`500 meter. Så nedjogging. Hun er treningsvillig og ei fornuftig hoppe. På torsdag var hun på Momarken for første gang. Der gikk hun et banejobb på 1.40/2100m. Nytt banejobb blir det snart.

Royal BabyRoyal Baby

Oppdatering 17.03.15:

Royal Baby trener bra og utvikler seg fint. Treningsmengden er en mil og hun har begynt med innlagte fartsøkninger underveis, dette takler hun fint. Hun har også så smått fått prøve seg i bakken og da må hun lære seg nye måter å bruke kroppen på. Hun er treningsvillig, noen ganger i det meste laget, men er ei snill og trivelig hoppe. Hun spiser veldig godt og er rund og fin. Idag har hun hatt tannkontroll. Hun hadde litt skarpe spisser som det var godt å få slipt litt på og en ulvetann nede på høyre side som ble fjernet.

Oppdatering 11.02.15:

Royal Baby trener bra om dagen og gjør det hun skal på en fin måte. Treningsmengden er 8 km. Hun er en hyggelig hest, men litt autoritær sammen med andre hester. Hun spiser meget godt og utvikler seg fint.

Royal Baby

Oppdatering 11.01.15:

Etter en litt kantete periode, har Royal Baby fungert bedre den siste uken. Hun jobber på og gjør det hun får beskjed om. Treningsmengden er 7 km. Hun har lagt på seg litt og er glad i mat, det tar vi som et godt tegn.

Royal Baby

 Oppdatering 04.12.14:

Royal Baby oppfører seg fint og trener på, 6 km i treningsmengde. Hun er akkurat blitt skodd med broddsko og det virker til å være litt uvant for henne og å få teknikken til å stemme med de. Ellers fungerer hun fint. Hun er ei sosial og trivelig hoppe.

 

 Oppdatering 31.10.14:

Royal Baby trener på veldig bra, men framkoden er fortsatt fyldig. Hun utvikler seg bra og er ei trivelig, men bestemt hoppe. 

 Oppdatering 13.10.14:


Royal Baby er igang med trening og hun jogger 2 km. Hun har mye gå-på-vilje og et flott steg. 

 Oppdatering 26.09.14:

Royal Baby går fint i vogn og oppfører seg bra. Ei trivelig hoppe er dette.

Oppdatering 11.09.14:

Royal Baby var en del tommekjørt før hun kom og trengte ikke mange turene før hun var klar for vogna her. Nå er hun i vogn og det går greit. Hun virker til å ha funnet seg godt til rette her og går ute med fem andre hopper.