Hoppe. Født: 2014

e) Raja Mirchi (SE)

u) Speedy Elling u.e) Super Arnie (US)                                                          

Eier: Stall Lydløs v / Arild Johannesen. Oppdrettere: Helge Saxeide og Rune Tangen.

Oppdatering 30.07.16: Selma har vært på banen og gått et banejobb hvor hun gikk strålende. Dette er en flott traver.

 Oppdatering 11.06.16:
Selma er stor og grovbygd og det virker til at hun trenger litt tid på å få kroppen til å sette seg. Treningsintensiteten er tatt ned et hakk. Hun får gå litt på grønt mellom treningsøktene. 

Selma Frecel

Selma Frecel

 

 

Selma Frecel


Oppdatering 28.04.16: Selma trener på greit, selv om hun nok fortsatt er inne i en vekstperiode. Hun har dog fått tilbake overskuddet. Hun blir ei stor dame og har mye kropp. Hun oppfører seg fint og gjør det hun får beskjed om. Nå består treningen av intervaller på rettstrekka og i bakken.

Selma

 

Oppdatering 20.03.16: Selma har vært sliten i et par uker og er nok i kraftig vekst om dagen. Etter et par uker med litt lavere treningsintensitet, er hun nå i normal trening igjen. 

Oppdatering 16.02.16: Selma trener på uforandret bra, 7-8 km i treningsmengde. Hun tar til seg treningen på en bra måte og utvikler seg fint. Hun vokser en del, men spiser godt og det er bra for hun har mye kropp å fylle.

Oppdatering 31.12.15: Selma trener fortsatt svært bra, 5 km i treningsmengde. Hun vokser seg stor, men utvikler seg fint. Hun har et bra driv i steget og er treningsvillig og fin å kjøre. Hun trives ute på utegang med de to venninnene sine, hver annen natt er hun inne på boks.

Selma Frecel

Oppdatering 09.11.15:  Selma trener veldig fint, 3 km i treningsmengde. I tillegg trener hun i løstreningsløypa. Hun går ute sammen med 3 andre hopper og fungerer fint sosialt. Ei trivelig og fornuftig dame. 

Oppdatering 20.08.15: Selma går fint i vogn og virker til å være et godt talent. 

Oppdatering 25.07.15: Selma er litt våken og bestemt, men hun er nå i vogn og det går OK.

Oppdatering 20.06.15: Selma er ei flott hoppe av bra størrelse som opptrer fornuftig. Hun er igang med tomkjøring samtidig som hun koser seg ute på beite.