Hingst født 2014

e) Tekno Odin u) Steggsjura e) Åsajerven

Eier: Stall Good Old Days. Oppdretter: Torild Håvardstun

Oppdatering 17.01.17: Sjur Odin er konstatert frisk etter magesåret og i full trening. Han jobber nå i bakken.

Oppdatering 30.03.16: Sjur Odin trener veldig fint igjen etter en vekstperiode. Treningsmengden er 1 mil. Han er treningsvillig og fin å kjøre. En veldig fornuftig og uproblematisk hingst. Han leker fint med de andre gutta og er sosial og trivelig uten å utfordre rangen.

Sjur Odin

 Oppdatering 16.02.16:
Sjur Odin trener på greit, 7 km i treningsmengde. Han har vært veldig fin tidligere, men er nok nå inne i en vekstperiode og fungerer ikke like bra hver dag. Han tar dog til seg treningen på en grei måte og har en bra treningsinnstilling. Han bytter fortsatt på med utegang og bokshvile, disse gutta er dig veldig flinke til å legge seg å hvile inne i utegangen også. Han er en sosial og trivelig hest som også er veldig fornuftig og harmonisk.

 Oppdatering 31.12.15:
Sjur Odin trener på bra, 5 km i treningsmengde. Han utvikler seg fint og tar til seg treningen på en bra måte. Han er fornuftig og trivelig med et ukomplisert trav. Hver annen natt står han på boks og ellers er han på utegang hvor han trives godt. Han er sosial og harmonisk.

Sjur Odin

Oppdatering 09.11.15:

Sjur Odin trener meget bra, 3 km i jogg i treningsmengde. Han har et flott trav og legger allerede en del mark under seg. I tillegg trener han i løstreningsløypa. Han går på utegang med seks andre hingster og det fungerer fint.

Oppdatering 19.09.15:

Sjur Odin virket til å være tomkjørt fra før og var raskt i vogn. Han går veldig fint og virker å være en fornuftig type.

Sjur Odin/Art Grimer