Hingst. Født 2013.

Far: Moe Odin   Mor: Rappblesa  Morfar: Pål Even

Eier: Randi Alendal, Guernsey.  Oppdretter: Henning Skeie og Leif Arvid Årdal, Varhaug.

Oppdatering 16.06.15:

Skeie Odin har gjort unna to mønstringsløp og reist videre til sin trener Geir Gudmestad.

Oppdatering 17.04.15:

Skeie Odin fortsetter sin fine utvikling, nå må han bare røyte av seg vinterpelsen så blir han flott. Igår var han på Momarken for første gang og oppførte seg som en voksen hest. Han travet 2.08 første runden med 1.58 siste 1000 på en veldig fin måte. Det blir trolig mønstringsløp 5 mai. 

Skeie Odin

Oppdatering 25.03.15:

Skeie Odin utvikler seg fint og tar til seg treningen på en bra måte. Treningsmengden er 10-12 km med innlagte runder i bakken. Det er en positiv og trivelig hest som er veldig snill. Han går fortsatt på utegang med fem andre hingster, men står inne på boks hver annen natt, både for å tørke etter dusj og for å få nok hvile.

Oppdatering 10.02.15: Det er fortsatt bra utvikling i Skeie Odin, denne hesten liker vi bedre og bedre. Han trenger styrke for å mestre travet sitt, men det er skikkelig fin gang i han når han får det til. Han er veldig snill og trivelig og gjør det han skal og opptrer fornuftig.

Skeie Odin

 

Oppdatering 10.01.15:

Skeie Odin har løftet seg et par hakk den siste tiden. Når han blir sterk nok til å mestre travet sitt, så tror vi travet hans blir litt som sin fars. Han utvikler seg bra og tar til seg treningen på en veldig positiv måte. Treningsmengden er 7 km. Ute i flokken fungerer han utmerket.

Skeie Odin

 Oppdatering 14.12.14:

Skeie Odin trener på greit og gjør det han skal. Treningsmengden er 6 km. Han er en blid og trivelig fyr.

Skeie Odin

 Oppdatering 28.10.14: 

Skeie Odin trener veldig bra, 4 km i treningsmengde. Han utvikler seg fint og gjør alt han skal. 

 

 Oppdatering 26.09.14:

Skeie Odin går veldig fint i vogn og oppfører seg veldig fornuftig. En veldig trivelig hingst.

Oppdatering 21.09.14:

Skeie Odin er i vogn og oppfører seg fint. En flott hingst som var godt håndtert når han kom. Han går ute sammen med en annen hingst og de leker og holder seg i aktivitet.