Hoppe. Født 2014.

Far: Prodigious  Mor: Millsize  Morfar: Varenne

Eier: Erik Landaas og Lars Handegård, Nesstun. Oppdretter: Ingar Hagen, Ramnes.'

Oppdatering 30.07.16: So Superb trener på her hjemme. Hun går mest i bakken. Snart blir hun med en tur på banen så vi ser hvordan hun ligger an.

 Oppdatering 11.06.16:
So Superb trener på bra og har kommet seg mye treningsmessig. Hun må vente en liten stund til før hun er klar for banejobb. Hun trener intervaller i bakken og på rettstrekka.

Oppdatering 28.04.16: So Superb trener bra om dagen og virker til å mestre travet sitt bedre om dagen. Dette kommer nok i takt med at hun har blitt sterkere. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka.

 

 

So Superb med eier

 

Oppdatering 20.03.16: So Superb trener fint, 9-10 km i treningsmengde og tar til seg treningen på en bra måte. Hun utvikler seg fint, oppfører seg fornuftig og er ei trivelig hoppe.

Oppdatering 12.02.16: So Superb trener på 8 km i treningsmengde. Vi har tynget henne litt foran, da hun har mye pass i seg. Hun er fornuftig og fin å kjøre og koser seg ute med sine to venninner. 

So Superb

Oppdatering 27.12.15: So Superb har litt mye pass i seg, vi kommer til å sko henne med tyngre sko framme. Hun trener 5 km pr treningstur og oppfører seg fint.

Oppdatering 19.11.15: So Superb har blitt mer trygg på omgivelsene sine her og oppfører seg nå rolig og er fin å kjøre. Treningsmengden er 4 km pr treningstur, i tillegg trener hun i løstreningsløypa sammen med de to venninnene sine, Winky og Call Me Superb.

Oppdatering 10.10.15: So Superb er en litt bestemt dame og en naturlig leder i flokken på tre som hun går ute sammen med. Hun var ikke helt med på notene i starfasen og syntes særlig selen og halereim var noe hun godt kunne klare seg uten. Etter noen ganger med øvelse, ble hun imidlertid fort trygg og går nå greit og fint i vogn og traver på.