Hingst.  Født 2014.

Far: Sam Bourbon   Mor: Priscilla News   Morfar: Super News

Eier og oppdretter: Åse Erga, Sandnes

Oppdatering 27.06.16: Sam trener bra og har gjort det over lengre tid. Han har vært på banen for banejobb og gått fint der. Nå er han klar for mønstringsløp imorgen på Momarken.

Sam/rebellion

Oppdatering 30.03.16: Sam trener på meget bra, 1 mil i treningsmengde. Han er stor og har et langt steg. Han er veldig trivelig og uprøblematisk og ha med å gjøre. Annenhver dag står han på utegang med to kamerater og hver annen natt er han inne på boks. Det fungerer fint.

Oppdatering 16.02.16: Sam trener på bra og utvikler seg fint. Han er glad i mat og spiser godt og det er bra, for det er jo mye kropp på denne karen. Han er snill og trivelig og fin å kjøre.

Sober Sam

Oppdatering 31.12.15:
Sam trener på veldig bra, treningsmengden er 5 km. Han utvikler seg fint og blir en stor kar. Han er snill og trivelig og gjør det han skal på en bra måte. 

Sober Sam

 Oppdatering 31.10,15:
Sam går veldig fint. Treningsmengden er 3 km i jogg. I tillegg trener han i løstreningsløypa. Han fungerer fint sammen med sine to venner.

Oppdatering 24.09.15: Sam er en litt forsiktig fyr som brukte et par uker på å bli kjent med oss. Han har også vært skikkelig forkjølet, men er nå bedre. Han spiser godt og virker nå til å ha kommet seg litt til rette her. Han er en veldig hyggelig og mild fyr. Han går ikke på utegang, bl.a pga at han har vært litt syk. Men på dagtid går han ute med to andre hingster og det fungerer fint. Han er i vogn og går fint. Han har allerede vist fram skikkelig spenst i travet.

Sober Sam