Hingst  Født: 2015

Far: Sam Bourbon  Mor: Shocking Mystery  Morfar: Ken Warkentin

Eier og oppdretter: Arild Kjeseth og Jan Erik Kyrkjebø, Rådal

 Oppdatering 20.04.17:
Such A Night trener fortsatt bra. Nå består treningen ikke kun av mangde, men han har fått begynne å jobbe litt i bakken også. Han er pigg og glad, både i trening og ute i lek og virker til å ha funnet vårformen. 

 

 Such a night

Oppdatering 16.03.17: Such A Night trener bra. Mengden er nå 9-10 km. I tillegg går han i walker, samt trener i løstreningsløypa. Han vokser og blir en hest med bra størrelse. Fortsatt kan han være noe skeptisk, men han har modnet litt.

 Oppdatering 09.01.16:
Such A Night trener fortsatt meget bra og utvikler seg fint. Han vokser både i høyde og bredde. Han er noe reservert mot deg i begynnelsen, men har en herlig personlighet når du blir kjent med han. Han er allerede en favoritt hos flere av jentene her.

Such A Night

Oppdatering 17.11.16: Such A Night har funnet seg mer til rette hos oss og gjør tingene han skal på en veldig bra måte. Han har fint driv i steget sitt, god treningsvilje og alt i alt virker foreløbig veldig lovende. Han går ute med fire andre gutter og er sosial i forhold til dem.

Oppdatering 12.10.16:Such A Night er en litt var type som vi har brukt godt tid med under tomkjøring. Han er nå i vogn. Vi hadde søsteren, Mystery Train her det siste året, men dette er en ganske annen type.