Hingst.  Født 2013.

Far: Revenue  Mor: Super Melody  Morfar: Super News

Eier: Stall Strongest There Is, Voss. Oppdretter: Stall Trippel L., Voss.

Oppdatering 30.07.15:

Super Strong trener fint og har vært en tur på Momarken igjen. Han gikk 1.35 og er nå klar for mønstringsløp førstkommende onsdag.

Oppdatering 01.07.15: Super Strong trener fint og utvikler seg bra. Han har lagt seg ut en del i kroppen,han er ingen stor hest, men ei heller liten. Han er trivelig og fin å kjøre, men han er en liten tøffing som også har sine meninger, dog ikke på noen negativ måte. Han har trent mye i bakken, men har nå også gått to banejobb. Der oppfører han seg fornuftig og fint og har gått 1.34 på en fin måte. Han trenger litt mer fart og vil få noen banejobb til før han er klar for mønstringsløp.

Oppdatering 25.03.15:

Super Strong trener på bra og er en ukomplisert hest. Han er treningsvillig og blid og gjør alt han får beskjed om. Mengden er 10-12 km med innlagte runder i bakken. Han går fortsatt på utegang med tre andre hingster og er en sosial og trivelig gutt med de andre. Hver annen natt står han inne på boks, både for å tørke etter dusjing og for å få nok hvile.

Oppdatering 10.02.15:

Super Strong trener på veldig fint og gjør oppgavene sine på en bra måte. Han hadde et lite snev av kolikk her i helgen, men en tur på hengeren fikk løsnet det opp og han kviknet fort til. Nå er han pigg og rask igjen. Han er en snill og trivelig gutt.

Super StrongHer ses han innerst.

 

Oppdatering 25.01.15:

Super Strong trener på fortsatt bra og er en ukomplisert type. Han er veldig snill og trivelig og gjør oppgavene med en positiv innstilling. Han har et fint og ukomplisert trav og utvikler seg ålreit.

 

Oppdatering 10.01.15:

Super Strong trener fortsatt bra og er en ukomplisert type. Han er fornuftig og grei og gjør det han får i oppgave. Treningsmenmgden er 7 km.

Super Strong

 Oppdatering 14.12.14:

Super Strong trener på bra og gjør alt han blir satt til å gjøre. Treningsmengden er 6 km og han utvikler seg fint i takt med treningen.

 Oppdatering 28.10.14:

Super Strong er eksemplarisk. Han trener veldig bra og gjør alt han skal med en positiv innstilling. Han er Ingrids favoritt og en veldig ukomplisert type. Treningsmengden er 4 km. 

Oppdatering 26.09.14:

Super Strong går veldig fint og oppfører seg bra. En trivelig gutt.

 

Oppdatering 14.09.14:

Super Strong er en veldig trivelig gutt som er snill med det meste. Han går på utegang med fem andre hingster og går fint i flokken. Han var innkjørt før han kom og går fint i vogn.