Hingst   Født: 2014.

Far: Moe Svarten   Mor: Gomnes Terna   Morfar: Alm Viktor

Eier: Stall F & S, Kvernaland. Oppdretter: Sverige.

Oppdatering 30.07.16: Prinsen har vært på banen igjen og han gikk fint. Rolig innledningsvis, men han avsluttet siste 500 etter 1.50. Det er bra utvikling på Prinsen.

 Oppdatering 27.06.16:
Prinsen har vært på Momarken og gått et banejobb. Han oppførte seg veldig fint og travet bra, men han mangler en bit på farten foreløbig. Han går fortsatt på utegang med flokken sin som nå teller 6 stk. Han er en sosial, snill og harmonisk gutt.

Oppdatering 06.06.16: Prinsen trener fint, men biter seg av og til litt fast i bittet og det passer fint med en tannsjekk nå. Han utvikler seg fint og er klar for banejobb denne uken. Han går fortsatt med i flokken på syv hingster og fungerer utmerket med de. Han er en fornuftig og trivelig hingst.

Tåga Prinsen

 

Oppdatering 28.04.16: Prinsen trener på uforandret bra. Nå består treningen av bakken og intervaller på rettstrekka, ca hver 12 dag går han i løstreningsløypa sammen med de andre gutta. Han går fortsatt fint i flokken på 7. Han er snart klar for en tur på banen.

 Tåga Prinsen

Oppdatering 20.03.16: Tåga Prinsen trener bra 9-10 km i treningsmengde. Han har et lett og fint trav og oppfører seg eksemplarisk. En trivelig type som er sosial både med folk og andre hester.

toåringer

 Oppdatering 02.02.16:
Prinsen trener på meget bra og gjør det han skal på en fin måte. Han utvikler seg bra og er fin å kjøre. Det er en fornuftig og trivelig type. Treningsmengden er 7 km. 

Tåga Prinsen

 

Oppdatering 27.12.15:

Prinsen trener bra og utvikler seg fint. Treningsmengden er 5 km pr treningstur. Han er treningsvillig og fin å kjøre. Han går hver annen natt på utegang og er hver annen natt på boks.

Tåga Prinsen

 Tåga Prinsen

 Oppdatering 01.12.15:  Tåga Prinsen trener fortsatt veldig fint, han er fornuftig og treningsvillig. En trivelig type med selvtillit, men en snill gutt. Han går fint på utegang og er sosial og trives i selskap med de andre gutta. På bildet ligger han nærmest veggen bak.

utegang

Oppdatering 19.11.15: Tåga Prinsen trener på veldig fint, 4 km i jogg pr treningstur. I tillegg trener han i løstreningsløypa, der går han 4 ganger av 650m. Han har tæl og vilje, men er fornuftig og fin å kjøre.

Oppdatering 25.10.15: Tågå Prinsen har gjort alt riktig under innkjøringen og trener nå 3 km i jogg. Han fungerer fint og er en fornuftig og trygg hest. Han går på utegang med seks andre hingster og fungerer fint i flokken. Han er ingen forsiktig type, men likevel snill og sosial med de andre.