Hingst. Født: 2014.

Far: Ken Warkentin   Mor: Ann`s Chinadoll   Morfar: Pine Chip

Eier: Johnny Antonsen, Skiptvet. Oppdretter: Thaihester Egersund AB, Sverige.

Oppdatering 10.07.16: Magic har gjort unna begge sine mønstringsløp på en flott måte og er nå hjemme hos eierne og trener på videre. Vi takker for tilliten og gleder oss til å følge fortsettelsen.

Thai Magic

Oppdatering 11.06.16: Thai Magic trener bra og er klar for mønstringsløp. Han har gått to banejobb hvor han oppførte seg meget bra og fungerte fint.

Thai Magic

Oppdatering 28.04.16:
Thai Magic trener på veldig fint. Nå består treningen av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Han er snart klar for en tur på banen.

Thai Magic

 Oppdatering 21.03.16:
Magic er en tøffing og liker å dra igang de to andre gutta med lek, da blir det fort noen spark og sår. Dette har gjort at han har måttet få litt sårpleie og medisiner og hadde det rolig en ukes tid. Nå fungerer han fint igjen og trener på for fullt 9 km i treningsmengde.

 Oppdatering 16.02.16:
Magic har kommet seg etter sykdommen, han fikk kolikk 5 februar og måtte innom Bjerke Dyrehospital. Han er tilbake i trening igjen og virker fit for fight igjen.

Thai Magic

 

Thai Magic

 Oppdatering 27.12.15:
Thai Magic trener veldig bra og har både et fint trav og en bra innstilling. Treningsmengden er 5 km. Han går på utegang med to andre gutter hver annen natt og står på boks hver annen natt. 

Thai Magic

Oppdatering 10.10.15: Magic er en ukomplisert hest med et unntak, han liker ikke å bli tatt på ørene. Tomkjøringen gikk veldig fint og han er igang med treningen og sine km. Han har et flott steg og er en fornuftig type. Ute går han med to andre åringshingster og det fungerer greit.