Hoppe. Født 2013.

Far: Cromwell   Mor: Pomona Siem   Morfar: Carmody Lobell

Eier: Rayner Pedersen og Bjørn Horpestad, Sandnes. Oppdretter: Brørn Horpestad, Gyland.

Oppdatering 01.06.15: Ulduz pådro seg desverre et brudd i venstre framkne og hun måtte avslutte sin karriere før den var begynt.

Oppdatering 27.04.15:

Ulduz har ikke fungert helt optimalt i trening de siste par ukene. Hun får det litt roligere, så ser vi henne litt an.

Oppdatering 17.03.15:

Ulduz trener bra og gjør det hun skal på en fin måte. Treningsmengden er en mil og vi har begynt med litt fartsøkning. Hun trener også litt i bakken. Ulduz virker mer harmonisk om dagen og spiser godt, noe vi tar som et positivt tegn.

Ulduz

 Oppdatering 18.02.15:
Ulduz trener på bra og er treningsvillig og grei under kjøring. Hun jogger nå 8-9 km og det gjør hun veldig greit. Ellers er hun litt spesiell, særlig under foring. Vi har lært at vi ikke åpner boksdøra når hun har fått kraftfor... Dette er ei dame med stor D. Puss, stell og kjøring er imidlertid problemfritt.

Oppdatering 25.01.15:

Ulduz virker endelig til å ha blitt bra fra en seiglivet forkjølelse. Hun er nå mer pigg og i litt bedre humør. Hun er tilbake i full trening igjen, og under kjøring er hun helt problemfri.

Ulduz

 Oppdatering 14.12.14:

Uldux er forkjølet og har fått det litt rolig i en uke. Hun har en flott teknikk og er fin og grei å kjøre, ellers er hun ei skarp dame.

 

 Oppdatering 31.10.14:

Ulduz er igang med trening og hun går fint i vogn, treningsmengden er 4 km. Hun kan være litt skarp, særlig på boks og litt i hagen under foring, ellers er hun fornuftig og grei. 

Oppdatering 26.09.14:

Ulduz har hatt tannrasp og er nå igang med tommekjøring. 

Ulduz