Hoppe. Født 2014.

Far: Mr. Comissioner   Mor: Pinnafarina   Morfar: Windsong`s Legacy

Eier: Kjetil Hansen, Fiskum. Oppdretter: Stall Bekke, Sande i Vestfold

Oppdatering 25.07.16: "Winky" er nå ferdig med sine mønstringsløp og hun har reist videre til sin trener Evy Brinck. Ei fin hoppe med mye tæl som vi gleder oss til å følge videre.

Oppdatering 27.06.16: Notimetolose trener meget bra og er klar for mønstringsløp imorgen på Momarken.

 Oppdatering 11.06.16:
Notimetolose, som hun nå heter, trener på bra. Hun har vært på Momarken og gått et banejobb. hun oppførte seg meget bra og fungerte fint. Hun er klar for flere banejobb. Hun har vokst litt og er ikke like liten lenger.

Notimetolose

 

Oppdatering 28.04.16: Fortsatt bra utvikling på "Winky". Hun har tæl og pågangsmot, samt et flott steg. Treningen består nå av bakketrening og intervaller på rettstrekka. Ca hver 12. dag trener hun i løstreningsløypa sammen med venninnene sine.

Winky

 

Oppdatering 21.03.16: Winky trener bra, 9-10 km i treningsmengde. Hun er treningsvillig og har et fint steg. I tillegg trener hun i løstreningsløypa og i walker.

 

 Oppdatering 13.02.16: Winky trener på uforandret bra. Treningsmengden er 8 km og det gjør hun på en bra måte. Hun er ikke stor, men har et fint steg og virker ikke til å hemmes av veksten. Hun virker også til å ha litt tæl og vilje. 

Oppdatering 27.12.15: Winky trener meget bra og har et veldig bra steg. Treningsmengden er 5 km.

Oppdatering 24.11.15: Winky trener på veldig fint, hun har både treningsvilje og et flott steg. Ei trivelig og fornuftig hoppe som går godt sosialt sammen med to jevngamle venninner.

 

Oppdatering 10.10.15: Tomkjøringen med Winky gikk veldig fint og hun er i full gang med trening. Det er ei lita og lett hoppe, men med et veldig flott og markvinnende steg.